Bo billigt i Berlin

Bo billigt i Berlin
Att du vill förlägga din semesterresa till Berlin är det inget konstigt med. Berlin erbjuder massor av nöjen för de flesta smaker. Både vad det gäller shopping, uteliv, sport, musik och kultur är Berlin en metropol att räkna med. Inte allra minst är Berlin historiskt intressant som centrumet i andra världskriget och det efterföljande kalla kriget där rester av Berlinmuren fortfarande kan ses.
Det finns gott om sevärdheter och resmål för den semestersugne i Berlin, men var ska man bo.
hotell berlin finns många tips och råd för dig som söker boende i Berlin. Sidan erbjuder inte bara en kompetent sökmotor för boende utan har även information om flygplatser, resor till Berlin, sevärdheter, shopping med mera.
Sökmotorn du hittar på www.hotell-berlin.se har ett antal filterfunktioner som gör att du kan specificera mer exakt vilken sorts hotell det är du söker. Om du bara söker på hotell i Berlin får du upp hela 535 hotell, vilket blir digert att gå igenom.
Vill du dock bo billigt och ställer resonabla krav kommer du säkerligen att hitta det du söker.
Som exempel säger vi att du vill att tidigare hotellgäster ska ha gett hotellet minst 7.0 i betyg och ha minst 2 stjärnor. Vidare vill du inte bo längre än tre kilometer från centrum.
Av de hotell som klarar dessa krav är Metropolitan Hansa det billigaste. Här betalar du 314 sek per natt för ett tre-stjärningt hotell 2 kilometer från centrum. Tidigare gäster har gett hotellet 8.2 i betyg.  Vill då hålla hög standard finns det 2.3 kilometer från centrum Moevenpick Hotel Berlin, som är ett femstjärnigt hotell som fått 9.2 i betyg av tidigare gäster. 915 sek per natt kostar boendet där.
Ställer du andra krav kan du ställa dessa på www.hotell-berlin.se och säkerligen hitta det du söker.

Explore posts in the same categories: Hotell och hotellrum

Comments are closed.