Bo billigt i Köpenhamn

Bo billigt i Köpenhamn
Köpenhamn är ett mycket populärt resmål för oss Svenskar. Antingen kan du tura över från Helsingborg till Helsingör – och sedan åka tåg ner till Köpenhamn. Eller så tar du tåg eller bil på den Svenska sidan och åker över bron. Väl i Köpenhamn står alla sevärdheter och nöjen öppet. Kanske lockar heldag på Tivoli med barnen, eller kanske shoppa och ta en ölpaus på Ströget. Möjligen besöka kungliga slottet eller kanske Operan. Sevärdheter som Lilla Sjöjungfrun eller Bakken kanske lockar – eller så är det bara att åka över för att köpa billigt och gott öl som är grejen.

Sydsvenskar åker vanligen över för en dag och gör staden, för att sedan återvända på kvällen. Men kommer du mer norr ifrån vill du nog gärna stanna ett par dagar – och vill gärna har ett prisvärt boende i staden. Ett bra tips då är att surfa in på www.hotell-kopenhamn.se och använda deras sökmotor för att vaska fram det boende som är bäst för dig och dina behov. Vill du hitta billigt boende så väljer du sortering efter pris och får det billigaste hotellet överst. I en provsökning kom Danhostel Copenhagen City överst med ett pris på 247 SEK per natt. Hotellet har inga stjärnor angivna, men besökarnas snittbetyg är hela 7.4.

Om du vill ha ett hotell med stjärnor hitta du på andra plats på listan City Hotel Nebo för 465 sek per natt. Hotellet är tvåstjärnigt och har fått 7.6 i snittbetyg. City Hotel Nebo ligger nära Tivoli, Tycho Brahe-planetariet och Ströget – vilket placerar dig mycket centralt i staden. Du kan även söka på andra kriterier och skräddarsy ditt letande så du hittar det perfekta boendet för dig. Priserna går från 247 SEK per natt till 4 642 SEK per natt.

Explore posts in the same categories: Hotell och hotellrum

Comments are closed.