Byta elbolag

Billigtelbolag

Använd dig av Billigtelbolag för att sänka dina elkostnader. Billigtelbolag ger dig förslag på ett nytt avtal. Allt du behöver göra är att fylla i ditt postnummer. Resten fixar Billigtelbolag åt dig.

Att använda sig av Billigtelbolag är helt gratis. Billigtelbolag har samlat samtliga elbolag i en enda stor jämförelse. På så vis kan du vara säker på att verkligen få tag på det billigaste avtalet. En mycket stor fördel med Billigtelbolag är att de hjälper dig genom hela bytesprocessen.

När man byter elbolag ska man ta ställning till huruvida man vill ha ett fast, rörligt eller mixat elavtal. Att ge något generellt råd angående vilket avtal som är bäst går inte att göra. Allt beror på din ekonomiska situation och vilken risk som du är beredd att ta. Jämför elpriser hos billigtelbolag.se

Är du beroende av ett avtal där har mycket god kontroll över hur mycket fakturan kommer landa på i slutet av månaden så ska du satsa på ett fast avtal. Denna avtalstyp löper i regel över ett år i taget.

Om du väljer ett rörligt avtal så följer priserna utvecklingen på den nordiska elbörsen. Det betyder att räkningen kan skjuta i höjden en månad, för att sedan vara betydligt mindre månaden efter.

I längden är det billigare att satsa på ett rörligt avtal. Mixat avtal betyder 50 % fast avtal, och 50 % rörligt. För mer information om elavtal och hur du kan sänka dina kostnader så ska du surfa in på den svenska sajten Billigtelbolag. Här hittar du mängder av intressant information.

Explore posts in the same categories: Försäkring & Fastighet

Comments are closed.