Delar av hushållsarbetet som är så kul

Det är inte alla delar av hushållsarbetet som är så kul. Att damma och dammsuga är väl inte någons favoritsysselsättning, men det är likväl något som regelbundet måste göras. Vore det inte bekvämt om någon annan kunde göra jobbet åt dig? Idag är det många hushåll som väljer att betala för vissa hushållstjänster. Varför inte testa du också?

Ett av de mest respekterade städbolagen i Stockholm är Rent Hemma. Företaget har varit verksamt under många år och har hunnit med att serva mer än 1000 hushåll. Vii du veta mer om företaget Rent Hemma och vad det erbjuder? Vänd dig i så fall till www.renthemma.se eller – om du har Facebook – www.facebook.se/renthemma.

Rent Hemma erbjuder ett flertal attraktiva tjänster inom städhjälp. Förutom ett flertal städpaket kan du även boka tvättning, strykning och fönsterputsning. Mer detaljer om vad som ingår hittar du på hemsidan.

Om du inte vet hur du vill ha det kan du alltid boka in en provstädning. Surfa in till hemsidan, ange det datum du är intresserad av samt lämna din kontaktinformation. Provstädningen är billig. Du betalar endast 99 kronor per timme.

I samband med provstädningen görs en analys av ditt städbehov. Rent Hemma tar också fram ett kostnadsförslag som du sedan kan ta ställning till.
Om du vill ha hjälp att boka tjänster eller om du frågor är du alltid välkommen att ringa – numret är 08-120 509 10 – eller skriva till info@renthemma.se.

Med Rent Hemma kan du alltid räkna med förstklassig service till rimliga priser. Samtliga medarbetare genomgår en grundlig internutbildning innan de går ut på uppdrag. Läs mer på https://www.renthemma.se/hemstadning-i-stockholm/

Explore posts in the same categories: konferens & utbildning

Comments are closed.