Gillar du sport, dramatik och resor?

Om du gillar sport, dramatik och resor så är LA Travel det självklara alternativet hos dig. Med hjälp av LA Travel kan du sy ihop drömresan med kompisarna, som du sent kommer att glömma. Kolla in det digra utbudet av sportresor hos LA Travel redan idag!

Att hitta sportresor med hjälp av LA Travel är mycket smidigt. Allt du behöver göra är att surfa in på företagets sajt och söka efter lag, stad eller avresedatum och därmed är du en bra bit på väg. LA Travel fixar med resorna till den bästa fotbollen i Europa och den bästa hockeyn i Nordamerika, plus mycket mer.
När du anlitar LA Travel är du alltid i säkra händer.

Företaget sätter alltid sina kunder i första rummet, vilket kan vara en bidragande förklaring till att LA Travel haft 97 procent nöjda kunder sedan starten 2003. LA Travel erbjuder support dygnet runt, sju dagar i vecka.

Vidare kan det vara bra att känna till att LA Travel är medlem i Svenska Resebyråföreningen, vilket innebär att företaget följer de svenska lagar som finns för paketresor. Resegarantin innebär också att du har ett ekonomiskt skydd ifall resan skulle bli inställd eller avbruten. Förutom detta gäller även prisgaranti. Det sker således inga prisförändringar, efter bokad resa, oberoende om valutakursen ändras.

Har du några frågor så ska du inte tveka att ta direkt kontakt med LA Travel, som du når på telefonnummer 0771-550 100. Personalen som arbetar på LA Travel är mycket hjälpsam och kompetent.

Glöm inte att LA Travel även arrangerar mer än sportresor. Ta LA Travel till hjälp när du och ditt företag ska anordna event, säljtävlingar, konferenser och kick-off-resor. Sugen på att åka på träningsläger? Självklart erbjuder LA Travel detta, till destinationer som Spanien, Portugal, Turkiet eller Cypern. Gör dig själv och dina vänner en stor tjänst – kolla in LA Travel.se

Explore posts in the same categories: resor & reseguider

Comments are closed.