Har du problem med muskler, leder, skelett eller nerver?

Har du problem med muskler, leder, skelett eller nerver? Eller känns din kropp bara allmänt vissen? Då kan ett besök hos en sjukgymnast vara en god idé. En sjukgymnast, eller fysioterapeut som det också kallas, arbetar med att bota och lindra sjukdomar och hälsoproblem.

Men hos en sjukgymnast kan du även få hjälp med att förebygga uppkomsten av sjukdomar och andra problem med din hälsa. Således kan man med fog säga att ett besök hos en sjukgymnast alltid är en god idé, oavsett om du är en hårdsatsande idrottsman som åkt på en skada som hindrar din träning eller en kärnfrisk stillasittande kontorsarbetare.

Om du letar efter en riktigt bra sjukgymnast i Uppsala, med omnejd, så är Rehabfysio i Uppsala det självklara alternativet. Företaget drivs av Katja Kvarnström, legitimerad sjukgymnast, med flera års erfarenhet.

Rehabfysio erbjuder ett stort antal behandlingsformer. Några av dessa är ledmobilisering, specifik anpassad träning, behandling av det perifera nervsystemet, akupunktur och så kallad ”dry needling”, tejpning och elbehandling TENS och NMES.

Ta kontakt med Rehabfysio redan idag, så kan Katja Kvarnström berätta mer om vad företaget kan erbjuda just dig. Du kan antingen mejla till rehabfysio@gmail.com eller ringa 070-383 29 94. Tidsbokning kan du göra direkt på företagets hemsida, rehabfysio.se.

Bra att känna till innan du besöker Rehabfysio är att patientavgiften ligger på 150 kr och att frikort gäller. Att gå till Rehabfysio är också kostnadsfritt för personer under 20 år. Du behöver inte ha någon remiss.

Gör din kropp en tjänst och besök en sjukgymnast! För hur man än vrider och vänder på den så kommer kroppen att vara med dig hela livet. Och därför är det viktigt att du tänker på din kropp och ger den en behandling som den förtjänar. Läs mer om olika behandlingar som ex löparknän och hopparknän.

Explore posts in the same categories: Låna pengar & Banklån

Comments are closed.