Hitta nöjena i bryssel

Hitta nöjena i maktens centrum
Bryssel är numer mest känt som platsen för Europaparlamentet. Det är här saker och ting bestäms i Europa. Även Europeiska kommissionen och Natos huvudkvarter finns i denna Belgiska stad.

Men man glömmer ofta bort att Bryssel är en stad med lång, lång historia och som idag kan erbjuda mer än maktens centrum. Bryssel är en turiststad som många andra större städer i Europa. Här hittar man ett rikt kulturliv, ett hett uteliv och massor av tillfällen för shopping.
Oavsett om du beger dig till Bryssel för att jobba kommer du mellan varven att ha väldigt roligt där.

På www.bryssel.org kan du läsa mycket om Bryssel; staden. Historian, boendemöjligheter, sevärdheter och vädret.

Med www.bryssel.org får du tillgång till en fantastisk sökmotor där du kan göra olika filtrerande val för att få fram det hotell som bäst passar dina behov.

I dess databas finns 260 hotell av olika sorter i skiftande prisklasser. Om du åkt ner till Bryssel för att jobba på dagarna och koppla av på kvällarna vill du nog gärna bo centralt i ett hotell med en standard något över medel – med goda vitsord så du kan känna dig trygg om att få bra service. Att du vill bo nära centrum är en självklarhet. När vi så har knappat in dessa kriterier har vi decimerat 260 hotell till 13. Nu kan vi fundera på om vi har fler krav. Internetanslutning på hotellet är ett måste och tillgång till möteslokal är ju inte dumt. Stressiga dagar kan det vara en fördel om hotellet har egen restaurang.

Efter dessa ytterligare val är vi nere i 9 olika hotell bryssel. Nu väljer vi helt enkelt det billigaste av detta, vilket är Hotel Plaza Brussels. Ett femstjärnigt hotell nära centrum där ett singelrum kostar 1 027 sek per natt.

Explore posts in the same categories: Hotell och hotellrum

Comments are closed.