Hur man börjar spela onlinepoker

Hur man börjar spela onlinepoker
Om du gillar att spela poker, men känner dig osäker på att ta steget ut på nätet, kan det vara vettigt att sätta sig in i onlinepoker lite, så du märker att skillnaden egentligen inte är så stor.
Först och främst kan du på många sidor som erbjuder onlinepoker prova på att spela utan pengar. Du registrerar dig helt enkelt och går till deras prova-påavdelning. Då får du spela poker mot andra som heller inte spelar om pengar. Du kanske är helt nöjd med detta och kan fortsätta så länge du vill. Men de flesta vill sedan ta steget ut och börja spela om pengar. Inte stora summor – men lite grann. Det förhöjer spelkänslan och gör det mer spännande. Dessutom spelar personer som satsat pengar på ett annat sätt. De kämpar hårdare för sina satsade pengar.
När du tar steget över till att börja spela om pengar ska du först öppna ett spelkonto som sedan kopplas till ett VISA-kort eller dylikt. Säkerheten kring detta är rigorös hos de seriösa spelsidorna, och du behöver inte vara orolig. Sedan kan du bara gå till ett spelbord och börja spela. Du kan då välja bord efter hur stora insatserna är. Det finns bord som går så långt ner som en halv dollar i insats hos vissa spelsidor. Så du behöver inte spela om stora pengar bara för att du tagit klivet över till insatser.
Du kan lära dig mer om poker och onlinepoker på www.pokerextra.se.

Explore posts in the same categories: bingo & poker

Comments are closed.