Kan drömresan till Köpenhamn vara via buss?

Kan drömresan till Köpenhamn vara via buss?
Åsikterna om bussresa till semestern går ofta vitt isär. Antingen älskar man det, eller så hatar man det.
Älskarnas argument: det är billigt, man träffar folk, man kan koppla av, man får se mycket av landet man åker igenom.
Hatarnas argument: det tar lång tid, alltid kö till toaletten, obekväma sittplatser, töntigt (bara för skolklasser och pensionärer).

I grunden handlar det nog inte om argument; antingen tycker man bara om det eller ej. Men det finns definitivt ekonomiska och sociala fördelar med att åka buss. Oavsett var i Sverige du bor så går det regelbundet bussresor till Köpenhamn. Du stiger alltså ombord på bussen där du bor och kan sedan resa hela vägen in i Köpen hamn via Öresundsbron.
Väl i Köpenhamn har du hela staden att njuta av. Stämningen, maten, nöjena.

Om du är osäker på vilka bussbolag som har turer till Köpenhamn så kan vi rekommendera Swebus, Säfflebuss och Eurolines. Även Ramkvillebuss, MK Bussresor, Brunossons Resor, Sven Carlsson Trafik AB och ReseMakar´n är busslinjer som arrangerar resor till Köpenhamn.
Om du vill läsa mer om att resa med buss till Köpenhamn kan du gå in på hotell-kopenhamn.se. Här finns ett par bra artiklar i ämnet. Här hittar du även information om hur du finner billigt och bra boende i Köpenhamn. Bästa tipset är att använda deras sökmotor för hotell. Genom ett detaljerat sökfilter – med många alternativ – kan du vaska fram det hotell bland 306 som passar dig bäst.

När du väl har en billig och bra resa och ett billigt och bra hotell ordnat – då är resten enkelt. Köpenhamn är fullt av upplevelser. Inte bara de vanliga turistattraktionerna – utan allt som en Europeisk huvudstad har att erbjuda i kultur, shopping, arkitektur, uteliv, marknader och fina områden att promenera i.

Explore posts in the same categories: Hotell och hotellrum

Comments are closed.