Låt dig rockas i London

Låt dig rockas i London
Oavsett om du är musikalfantast eller älskar rockbandet Queen, så har du orsak att besöka London och se musikalen ”We will rock you”, baserad på 31 låtar från bandets repertoar. Queen-musikalen är den i särklass mest populära musikal som Svenska besökare väljer att se när de är i London. Historien utspelar sig i en dystopisk framtid där individualism och originalitet är okända begrepp och ingen har någonsin hört talas om rockmusik. En ensam drömmare dyker upp för att uppfylla en profetia och gör det möjligt för rocken att återvända till världen.

Historien är skriven av komikern och författaren Ben Elton, utifrån bandmedlemmarna Brian May och Roger Taylers grundidéer. Robert De Niros produktionsbolag Tribeca har stått för produktionen av musikalen och premiären gick av stapeln på Dominon Theatre i West End 14 maj 2002.
Om du åker till London för att se den kan det vara en god idé att bo nära teatern och insupa atmosfären av hela stadsdelen.
Om du går in på www.londonhotell.se kan du läsa om hur du hittar bra boende i London. Här finns även en utmärkt sökmotor för hotell där du kan skriva in dina kriterier. Om du har lagt alla dina pengar på musikalbiljetter och vill bo billigt – men nära West End är Hostel at Piccadilly Guest House ett prisvärt alternativ. För 392 SEK natten får du en bädd ett flerbäddsrum. Vandrarhemmet är dock exklusivt för kvinnor. Av tidigare besökare har detta boende fått ett snittbetyg på 7.0 på www.londonhotell.se.

Vill du i stället bo riktigt lyxigt i närheten av West End kan du checka in på det femstjärniga hotellet The Stafford London by Kempinski. Här kan du bränna loss 7 562 SEK per natt i en minisvit.
Oavsett vilket boende du väljer så kan du låta dig rockas i London.

Explore posts in the same categories: Hotell och hotellrum

Comments are closed.