Lyxa till det i Oslo

Lyxa till det i Oslo
Den Norska huvudstaden är idag en av världens dyraste att bo i. Oslo brukar toppa listorna bland annat tillsammans med Tokyo och new York. Men har du pengar att betala med, så är det också kvalité och lyx du får.
Oslo är en sällsam kombination av gemytlig, nordisk stad och en Europeisk metropol med allt du kan önska vad gäller shopping, uteliv och kultur.Framför allt kan Oslo erbjuda högkvalitativt och komfortabelt boende för den sparsmakade.

På hotell-oslo kan du använda deras sökmotor med utmärkta sökfilter för att vaska fram det mest exklusiva boendet i Oslo.
Givetvis ska man då ställa in antalet stjärnor till fem stycken. Med den inställningen gjort dyker det upp tre alternativ. Här finns First Hotel Grims Grenka där de billigaste rummen ligger på 2001 sek per natt.
Men vill man ha det bästa beger man sig till Hotel Continental där rummen kostar från 3 231 sek per natt och uppåt.

Ska du löpa hela linan ut ska du checka in på Continentalsviten med king size säng 32” plattskärm och fri tillgång till fintesscenteret.
Sedan finns det alltid Grand Hotel Oslo som lägger sig i mellan prismässigt med rum från 2 764 sek per natt.
Oavsett vilken av dessa hotell du väljer att checka in på så kan du räkna med god service och hög kvalité.

Vill du ha fler tips och idéer om hur du gör din vistelse i Oslo extravagant så finns det flera artiklar om Oslo på www.hotell-oslo.se. Här hittar du nödvändig basfakta om huvudstaden, kartor, bildgalleri och till och med aktuellt väder. (den 25 maj 2011 var det 17 grader i Oslo och det blåste 2 meter per sekund – ganska behagligt).
Välkommen och njut av den Norska huvudstaden!

Explore posts in the same categories: resor & reseguider

Comments are closed.