Städning i hemmet

För många av oss är tillvaron ofta stressig. Det är inte alltid helt enkelt att hinna med alla vardagsbestyr. Med hemstädning får tid mer tid till annat! Vi på Rent Hemma utför hemstädning till överkomligt pris. Du kan även boka extra tjänster som tvättning, strykning och fönsterputsning. Gå till vår hemsida, renthemma.se, och läs mer om vår verksamhet. Du kan även kontakta oss på telefonnummer 08-120 509 10 eller per e-post, info@renthemma.se. Följ oss även på Facebook, www.facebook.com/renthemma.

Boka tid för provstädning! Idag kostar det endast 99 kronor per timme (efter RUT-avdrag).  Bokningen gör du direkt på www.renthemma.orgrg. Allt du behöver göra är att välja datum och fylla i dina kontaktuppgifter så återkommer vi med en bekräftelse. Efter provstädningen meddelar vi hur mycket tid som krävs vid varje tillfälle. Om du är nöjd med resultatet kan du välja mellan städning en gång i veckan, en gång varannan vecka, en gång var tredje vecka eller storstädning. För en detaljerad genomgång av vad vi gör under ett städuppdrag, gå till https://www.renthemma.se/tjanster-och-priser/stadlistan/.

När du anlitar Rent Hemma kan du enkelt sköta ombokningar, avbokningar, uppsägning av abonnemang och annat direkt via vår hemsida. Här har du även möjlighet att delge oss eventuella synpunkter eller klagomål. Hos Rent Hemma betalar du endast för den tid som vi utför städarbete. Våra priser (efter RUT-avdrag) är 149 kronor per timme under måndag-tisdag och 169 kronor per timme under onsdag till fredag. Om du beställer storstädning är priset alltid 169 kronor per timme. Besök oss på www.renthemma.info är läs mer om vad vi har att erbjuda.

Explore posts in the same categories: konferens & utbildning

Comments are closed.