Vinterförvaring för din båt!

Vinterförvaring för din båt! Kolla hit! För är du båtägare och bor i Stockholm så är Djursholms båtvarv det självklara alternativet. När du låter Djursholms båtvarv ta hand om din båt under vintervilan så kan du vara lugn över det faktum att den är i säkra händer.

Djursholms båtvarv kan erbjuda tre olika typer av vinterförvaring av båt. Det är kallhall, varmhall och utomhus täckt. För aktuella prisuppgifter så kan du med fördel surfa in på djursholmsbatvarv.se. Där hittar du mängder av matnyttig information.

I kallhallen står din båt tryggt skyddad från regn och rusk. Och Djursholms båtvarv hjälper dig med vinterkonservering, såväl som med laddning av batterier.

I varmhallen så har du din båt i ett kontrollerat klimat. Varmhallen ger din båt de bästa förutsättningarna för ett långt liv. Utomhusförvaring är ett utmärkt alternativ för dig som vill låta masten vara på under vintern.

Att ansöka om vinterförvaring för din båt hos Djursholms båtvarv går mycket snabbt och smidigt. Allt du behöver göra är att fylla i dina kontaktuppgifter, vilket förvaringsalternativ du vill ha samt båtens fabrikat, modell och antal motorer. När du har gjort detta kan du räkna med att Djursholms båtvarv återkopplar till dig inom 24 timmar.

Om du har några frågor så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Djursholms båtvarv. Mejladressen är info@djursholmsbatvarv.se och telefonnumret är 08-755 19 09. Om du går in på företagets hemsida så finns det också en chattfunktion.

Att vinterförvara din båt hos Djursholms båtvarv är en strålande idé för dig som verkligen tycker om din båt. För hos Djursholms båtvarv kommer både du och din båt att trivas kungligt. Kolla in vad Djursholms båtvarv kan erbjuda redan idag! Läs mer här  https://www.djursholmsbatvarv.se/polering och https://www.djursholmsbatvarv.se/motor-drev-service

Explore posts in the same categories: Uncategorized

Comments are closed.